واضح است قبل از انجام هر کاری، باید دلیل و ضرورت آن را برای خودمان مشخص کنیم. یادگیری زبان انگلیسی هم همینطور است. اگر بدانیم به چه خاطر باید این کار را انجام دهیم، با اشتیاق برای آن اقدام میکنیم. ضرورت یادگیری زبان انگلیسی برمیگردد به جایگاه فرد در زمینههای تحصیلی، شغلی و اجتماعی که بنا به نیاز و هدف خود، آن را تعیین میکند.
در ادامه، به ۷ مورد از دلایل یادگیری زبان انگلیسی، اشاره میکنیم.
۱- زبان انگلیسی یک زبان بین المللی است.
زبان انگلیسی در کنار زبانهای روسی، اسپانیایی، فرانسوی، چینی و عربی، بهعنوان یکی از ۶ زبان رسمی سازمان ملل شناخته شده است. هماکنون ۶۷ کشور در کل جهان، زبان انگلیسی را بهعنوان زبان رسمی کشور خود اعلام کردهاند. زبان انگلیسی در روابط سیاسی و تجاری در کل جهان و در اکثر کشورهای دنیا، بهعنوان زبان رایج و زبان دوم استفاده میشود. این دلایل و بسیاری دیگر همچون جنگهای جهانی، موجب شدند تا زبان انگلیسی بهعنوان زبان رسمی و بینالمللی در سطح جهان مورد استفاده قرار گیرد.
به همین خاطر، حضور در مجامع بینالمللی، از ملزومات زندگی مدرن و از دلایل اصلی یادگیری زبان انگلیسی محسوب میشود. حتی در سفرهای تفریحی، سطح متوسطی از مهارت زبان انگلیسی، میتواند بسیار مفید باشد.
۲- زبان انگلیسی به شما کمک میکند هر مهارتی را بهتر یاد بگیرید!
مهارتهای عمومی در زندگی انسان، همچون یک اهرم عمل میکنند و تسهیلگر بسیاری از امور زندگی فرد هستند. یکی از مهمترین جنبههای زندگی هر فرد، ارتقای تواناییهای عمومی اوست. برخی مهارتها ازجمله مهارت رانندگی، مهارتهای اجتماعی، تواناییهای خود مدیریتی و مهارت حل مسئله، ازجمله مهارتهای عمومی در زندگی هر فرد است. بهبود مهارت های شغلی، موجب بهبود کیفیت زندگی فرد میشود.
یادگیری زبان انگلیسی، یکی دیگر از مهارتهای عمومی و پرکاربرد در زندگی اشخاص است. کاربرد زبان انگلیسی در زندگی شخصی هر فرد میتواند به سادگی کار با منوی موبایل یا کامپیوتر، یا به پیچیدگیِ مطالعات متون انگلیسی باشد. به زبان سادهتر بگوییم: اگر کاری را بلد هستید با زبان انگلیسی در آن کار حرفهایتر میشوید. اگر هم بلد نیستید، به کمک زبان انگلیسی و اینترنت میتوانید آن را یاد بگیرید!
۳- یادگیری زبان انگلیسی به شما کمک میکند فرزند خود را بهتر بزرگ کنید!
این حرف عجیب به نظر میآید، اما واقعیت دارد. با توجه به پیشرفتهای روزافزون علم، فنّاوری و ارتباطات، نمیتوان حضور ابزارهای ارتباطی ازجمله گوشیهای هوشمند، تبلت و رایانه را در زندگی نوین انکار کرد. دور کردن کودکان نسل جدید از این ابزارهای ارتباطی غیر ممکن است، پس نحوهٔ استفاده صحیح از این ابزارها باید توسط والدین به فرزندان آموزش داده شود.
بنابراین والدین باید در ابتدا مهارت استفاده از این ابزارها را به دست آورده باشند تا بتوانند نحوهٔ صحیح استفاده از آنها را به فرزندان خود بیاموزند. بدیهی است در به کارگیری فناوری، زبان انگلیسی نقش مهمی ایفا میکند؛ ازاینرو آشنایی نسبی با زبان انگلیسی برای همه والدین لازم است.
الدینی که فرزندان آنها با ابزارهای ارتباطی همچون موبایل و کامپیوتر در ارتباط هستند، دلایل یادگیری زبان انگلیسی را به خوبی درک میکنند.
۴- در مقاطع تحصیلی پیشرفته، ندانستن زبان انگلیسی یعنی فاجعه!
یکی از دلایل ضرورت یادگیری زبان انگلیسی برای دانشجویان، خودکفایی در انجام برخی امور مربوط به مقالات و پروژههاست. بهعبارتدیگر، دانشجویی که از سطح مطلوب مهارت زبان انگلیسی برخوردار باشد، میتواند در انجام فعالیتهای دانشجویی، از منابع معتبر استفاده کند. در غیر این صورت مجبور خواهد شد متحمل هزینه و زمان بیشتری شود تا بتواند به ترجمهٔ منابع موردنظر دست پیدا کند.
۵- اگر فرصت شغلی خوبی سراغ دارید که به زبان انگلیسی نیاز ندارد، آن را به ما هم معرفی کنید!
یکی از شروط بقای شرکتها در اقتصاد نوین، فعالیت در عرصهٔ بین المللی است. ازاینرو، بیشتر شرکتهای خصوصی، سعی دارند فعالیت خود را به بیرون از مرزهای کشور گسترش دهند. یکی از ملزومات فعالیت در حوزهٔ بینالمللی این است که تمامی اعضای مجموعه (شرکت) از سطح مطلوبی از مهارت زبان انگلیسی برخوردار باشند؛ بنابراین، داشتن یک شغل خوب و بینالمللی، یکی دیگر از ضرورتهای یادگیری زبان انگلیسی برای افرادی است که مایل به پیشرفتهای بینالمللی در شغل و سمت خود هستند.
تا همین جند سال پیش دانستن زبان انگلیسی در محل کار یک مزیت بزرگ محسوب میشد، اما امروزه اگر زبان انگلیسی بلد نباشید شاید اصلا نتوانید شغلی پیدا کنید! این خود میتواند مهمترین دلیل برای یادگیری زبان انگلیسی باشد.
۶- زبان انگلیسی برای سلامت جسمی و روحی شما هم خوب است!
این حرف هم واقعیت دارد! تحقیقات ثابت کردهاند که یادگیری زبان دوم، یکی از مؤثرترین روشهای جلوگیری از بیماریهای مغزی مخصوصا فراموشی و زوال عقل است.
فعالیت مغز در حین یادگیری زبان دوم، موجب بهکارگیری تعداد بیشتری از سلولهای خاکستری مغز میشود. به گفتهٔ پزشکان، یادگیری زبان دوم، بهعنوان نوعی ورزش برای سلولهای مغزی است. فعالیت سلولهای مغزی به ویژه سلولهای خاکستری در حین یادگیری، موجب افزایش سوختوساز در این سلولها و انرژیرسانی به آنها میشود. به همین علت بهبود غذا رسانی به سلولها، روند پیرشدن سلولها کند و حتی گاهی متوقفشده و فعالیتها به سمت تولد سلولهای جدید میرود.
بدیهی است زبان انگلیسی یکی از بهترین گزینههای موجود برای یادگیری زبان دوم است، چون منابع آن در دسترس بوده و آموزشگاههای زبان انگلیسی هم فراوان. به همین خاطر به افرادی که:
- در سنین بازنشستگی قرار دارند؛
- در حال تحصیل و یادگیری مستمر نیستند؛
- به علت وراثت، در معرض بیماریهای مغزی قرار دارند؛
- دارای نشانههای اولیهٔ بیماریهای مغزی هستند؛
- در مشاغل پراسترس فعالیت دارند؛
یادگیری زبان انگلیسی بهعنوان یک راهحل پیشگیرانه توصیه میشود.
۷- زبان انگلیسی به مهارتهای کامپیوتری شما کمک میکند.
حدود ۸۰ درصد از اطلاعات کامپیوتر، به زبان انگلیسی تحلیل و ارائه میشود؛ همینطور زبان رسمی مورداستفاده در پایگاه جستجوهای اینترنتی همچون گوگل، زبان انگلیسی است. از آنجا که قلمرو فعالیتهای اینترنتی، بدون حد و مرز است، ممکن است محتوایی که امروز در سایت شما منتشر میشود، مورداستفادهٔ یک کاربر انگلیسیزبان قرار گیرد.
کلید موفقیت بسیاری از سایتهای اینترنتی، دوزبانه بودن آنهاست. سایتهایی که محتوای خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی عرضه میکنند، از شانس بیشتری برخوردارند که از بازدید و رتبهٔ بالاتری در گوگل برخوردار باشند. پس ضرورت یادگیری زبان انگلیسی برای فعالان این حوزه هم غیرقابلانکار است.
همانطور که مشاهده میکنید دلایل بسیاری در راستای ضرورت یادگیری زبان انگلیسی برای اقشار مختلف افراد وجود دارد؛ بنابراین لازم است، آموزش زبان انگلیسی بهصورت فراگیر و بهصورت درست و بهینه اجرا شود. ازاینرو لازم دیده میشود آموزش زبان انگلیسی در مدارس، بهصورت کارآمدتر اجرا شود؛ در این صورت حتی فردی که در کلاسهای خصوصی و آموزشگاهی، اقدام به یادگیری زبان انگلیسی نکند، باید از توانایی مطلوب و قابل قبولی در زبان انگلیسی برخوردار باشد.
نام دوره | زبان انگلیسی |
مدرس دوره | دکتر آرش دهقانیان |
کد دوره | GE5001 |
مدت دوره | ۴۰ساعت |
برگزار کننده | مرکز علمی کاربردی شهرداری بیارجمند |
شروع دوره | روز ۲۰ آذر ۱۴۰۰ |
پایان آزمون | روز ۲۵آذر ۱۴۰۰ |
ساعت وبینار
ساعت آزمون |
ساعت ۱۱:۰۰
ساعت ۱۴:۰۰ |