جایگاه و نقش زنان در جامعه

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
بسته
شروع کنید
این دوره در حال حاضر بسته است

جایگاه ونقش زنان در جامعه - دوره های آموزش ضمن خدمت شهرداریهای استان سمنان

با نگاهی به آمار و ارقام مشارکت اجتماعی زنان، می‌توان دریافت این مهم نیز همانند آمار قبولی دختران در دانشگاه، سوار بر منحنی صعودی می‌تازد و زنان در عرصه‌ی اشتغال نیز همچون تحصیل، می‌روند تا از مردان پیشی بگیرند. با وجود این، اشتغال زنان یکی از مسائلی است که هنوز هم جای بحث دارد. از همین رو، همواره کار کردن زن در خارج از خانه، با توجه به ویژگی‌های ذاتی و تأثیرگذار وی در خانواده و نقش‌های بی‌بدیل مادری و همسری، با نگاه‌های منتقد همراه بوده است.

از سوی دیگر، باید در نظر داشت مشارکت اجتماعی زن، به صورتی که امروز در تعاریف ما جای گرفته، نقش‌های اصلی و مهمی را که سبک زندگی اسلامی- ایرانی برای وی در نظر گرفته است، تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. به بیان دیگر، سبک زندگی اسلامی- ایرانی نه فقط خانه‌داری را یک شغل بسیار مهم می‌داند، بلکه آن قدر برای نقش‌های مادری و همسری زن ارزش قائل است که دیگر نقش‌های وی را در سایه‌ی این دو وظیفه‌ی حساس تعریف می‌کند، زیرا این نقش‌ها، بر خلاف دیگر وظایف تعریف‌شده در ساختار جامعه، هیچ جایگزینی ندارند.

رتبه بندی و بررسی

۰.۰
امتیاز میانگین
۰ رای
۵
۰
۴
۰
۳
۰
۲
۰
۱
۰
چه تجربه ای دارید؟ ما خیلی دوست داریم بدانیم!
نظری ثبت نشده است
Show more reviews
چه تجربه ای دارید؟ ما خیلی دوست داریم بدانیم!

4 دیدگاه دربارهٔ «جایگاه و نقش زنان در جامعه»

    1. زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه نقش بسیار مهم و حیاتی در سلامت روانی جامعه و خانواده دارند. پژوهش حاضر مطالعه ایست که اطلاعات آن به روش کتاب خانه ای جمع آوری شده است.هدف از پژوهش حاضربررسی نقش زن در سلامت روانی جامعه و خانواده میباشد.با توجه به نقش حساس زن در سلامت، موفقیت ویا شکست خانواده وجامعه و توجه به نیازهای روانی، عاطفی، جسمانی و معنوی در این مقاله به نقش زن در تمام این ابعاد می پردازیم. باتوجه به نقش و اهمیتی که اسلام برای جایگاه زنان تعیین کرده زنانی که به معنویات و رشد وسعادت اخروی خود اهمیت بیشتر ی میدهند همواره فرزندانی آرام تر و با رفتار های درست و سازگاری اجتماعی بیشتری را تربیت میکنند. همچنین توجه به تغذ یه زن اهمیت ویژهای دارد زیرا زنان زنجیره اصلی توسعه هستند و بی توجهی به این امر جامعه و خانواده را به سمت عقب ماندگی سوق میدهد.

    1.  از آنجائیکه توانمندی زنان یک پدیده اجتماعی است و پدیده های اجتماعی تک علتی نیستند، توانمند شدن زنان به
       عوامل درونی و بیرونی متعددی بستگی دارد.
       از طرفی عواملی درونی چون وضعیت جسمانی، روانی، وضعیت اقتصادی خانواده بر توانمندی فرد نقش تعیین کننده
      ای دارد .
       از طرف دیگر ساختارهای موجود اجتماعی در این مورد میتواند نقش تعیین کننده ای داشته باشد.
       یکی از عواملی که میتواند در توانمندی افراد نقش داشته باشد، تاثیر حمایت اجتماعی بر توانمندی آنان است
       افزایش سطح تحصیالت، بهبود وضع سالمت، برخورداری از حق مالکیت قانونی، رفع تبعیض از بازار کار و حذف
      باورهای سنتی در افزایش توانمندی زنان نقش دارد

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to Top
Scroll to Top